Kamil852 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Witam, jestem już po maturze i zastanawiam się nad wyborem studiów. Chce iść na Politechnikę Gdańska. Interesują mnie kierunki oceanotechnika i transport oba na wydziale oceanotechniki i okretownictwa i nie mogę wybrać który byłby lepszy. Byłbym wdzięczny za mała podpowiedz lub wskazanie zalet i wad kierunkow, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Nie wiem co to znaczy lepszy. Dla każdego lepszy znaczy coś innego. Wybierz ten który Cię bardziej interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil852 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 A czym mogę się zajmować po każdym z tych kierunków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 wystarczy pogóglać: www.studia.net/oceanotechnika www.studia.net/transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...