sunflower Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Jestem zainteresowana studiami na Uniwersytecie Śląskim -doradztwo filozoficzne i coaching (1 stopnia). Czy trudno dostać się na ten kierunek ? Matura nie poszła mi dobrze;/. Czy znajdą się na śląsku inne uczelnie(państwowe lub prywatne) mające na licencjacie kierunek zwiazany z coachingiem? Jaki jest najbardziej podobny kierunek, gdybym nie dostała akurat na ten ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Hej a co byś chciał po tym robić? Nie lepiej iść na psychologię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Te studia po prostu mnie interesują. Rozważałam psychologię, ale zdecydowanie wole coaching. Nie wiąże mojej pracy ściśle ze studiami, chce studiować to co mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Ok. Ale coaching jest elementem psychologii a po psychologii masz szersze możliwości. Pytałeś jakie inne kierunki to podpowiadam. Fajnie, że studia wybierasz z pasji a nie z chęci pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrochna Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 W dniu 30.05.2017 o 18:12, sunflower napisał: Jestem zainteresowana studiami na Uniwersytecie Śląskim -doradztwo filozoficzne i coaching (1 stopnia). Czy trudno dostać się na ten kierunek ? Matura nie poszła mi dobrze;/. Czy znajdą się na śląsku inne uczelnie(państwowe lub prywatne) mające na licencjacie kierunek zwiazany z coachingiem? Jaki jest najbardziej podobny kierunek, gdybym nie dostała akurat na ten ? Jest podobny kierunek na, UP w Krakowie "Filozofia rozwoju osobowego z elementami psychologii". Wprawdzie to nie Śląsk, ale zawsze jakaś opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...