ScaleneVirus288 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Witam , zdawałem w tym roku na maturze matematykę rozszerzoną i podstawową . Podstawe powinienem zdać ale nie wiem jak z rozszerzeniem . Angielski ustny 96% , pisemny podstawowy prawdopodobnie na ponad 85% , rozszerzenie na ponad 70% , polski prawdopodobnie zdam i pisałem gegre rozszerzoną . Tutaj jest moje pytanie bo poszedłem na mat-geo tylko dlatego że nie miałem planów gdzie iść a teraz naprawdę zainteresowałem sie informatyką . Gdzie moge znaleść uczelnie ( Wrocław , leszno raczej nie Warszawa i okolice dalsze od wrocka ) do której dostał bym sie bez problemu ? Interesuje mnie bardziej informatyka związana z telefonami lub pc ale jak nie ma szans to nie . Mógłby mi ktoś doradzić gdzie moge sie dostać bez problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Wszystkie uczelnie niepubliczne przyjmą Cię z otwartymi rękami. Uczelnie publiczne i informatyka to bez rozszerzenia bardzo małe szanse. Informatyka jest jednym z najbardziej popularnych kierunków. To studia trudne i dla pasjonatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScaleneVirus288 Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Tylko że teraz pytanie . To gdzie najlepiej ? Bo w sumie na matgeo byłem bo nie wiedziałem gdzie iść a podstawy studia.net/informatyka ( dla telefonów - adek ) uczyłem sie sam z kursów i umiem modyfikować apki czy systemy . Czy nie ma szans by pójść na publiczne z względu na umiejętności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Raczej Cię na publiczną na stacjonarne bez rozszerzonej matury z matmy nie przyjmą na informatykę. Chyba, że studia niestacjonarne. We Wrocławiu masz chociażby WSB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScaleneVirus288 Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Ale ja pisałem wyżej że rozszerzenie z matmy pisałem . Na politechnikę wrocławską dzwoniłem to mieli wymogi 90% z studia.net/informatyka i 90% z matmy rozszerzonej . Nie ma bata bym sie dostał . Na uniwerek ekonimiczny w worcku nie odbierają telefonów a jak odbiorą to się wyłączają . Zostaje jeszcze leszno pwsz.edu.pl ale nie moge w ogóle znaleść wymogów rekrutacyjnych a oni nie odbierają telefonów . Chyba że ty mi doradzisz jakąś inną w wrocku niż wsb albo najtańszą prywatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Nie znam cennika uczelni, cena nie jest dobrym wyborem przy studiach. Tu masz uczelnie z Uczelnie we Wrocławiu oferujące kierunek informatyka www.wroclaw.studia.net/informatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScaleneVirus288 Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Dziękuje łukasz ale dostałem sie do leszna na państwową . Pytam sie kobiety a ona mówi że od tego czy sie dostanie ktoś decyduje szybkosć składania podania . Jak złoże podanie to super . Dzieki jeszcze raz za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Szybkość składania podania:) co za nowe techniki rekrutacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScaleneVirus288 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Wlaśnie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...