matik Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Cześć , chcialem sie zapytać co można zrobić w mojej sytuacji. Mieszkam w Anglii od czasu gdy miałem 7 lat, a teraz moja rodzina chce wracać do Polski, ja natomiast jestem w połowie studiowania moich A-Leveli (czyli podobno to czym w Polsce jest matura) Jak łatwo studiować w Polsce na uniwerytecie, używając A-leveli jako warunków wstępnych? Czy może lepiej skonczyć studia na uniwersytecie w UK? (mam spore szanse na pójście na te najlepsze) , a jeżeli tak, to jak łatwo jest znaleść prace w Polsce po studiach w UK (gdy mówie perfekcyjnie po Angielsku (pewnie lawet lepiej niż po Polsku) i studjując Biznes z Komputerami ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Temat jest tak skomplikowany że trudno o rzetelną informację na forum. Zapytaj w działach rekrutacji wybranych uczelni jak to u nich wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gunner012 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Polecam SmartProspects. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...