szajbus Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Cześć, mam pewien dylemat, w poszukiwaniu opinii o uczelniach i kierunkach spędziłem sporo czasu a dalej to jakoś nie rozwiązało mojego ,,problemu''. Pomimo ogromnego nakładu pracy matura mi jakoś specjalnie nie poszła więc kieruje się w stronę uczelni prywatnych. Interesuje mnie psychologia biznesu a tą znalazłem na SWPS (Wrocław) i Akademia Krakowska im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego. Za SWPS 8k za rok, AK - 5k. Nie wiem którą uczelnie wybrać, jest jeszcze WSB ale mam za mało informacji o niej. Macie jakieś opinie o tych uczelniach? Bo patrząc po tych z internetu to nie opłaca się studiować nigdzie... Wszyscy narzekają. SWPS ma większą renomę ale czy rzeczywiście jest warty ponad 45 tyś. za 5 lat? Straciłem masę czasu na szukanie jakichś sensownych opinii i jedni przekrzykują drugich. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Tak właśnie wyglądają opinie w Internecie. SWPS to uczelnia dedykowana temu kierunkowi. Zwróć uwagę na kierunek czy jest to psychologia czy jakiś pseudotwor bo to bardzo ważne. Uczelnie o których piszesz są godne polecenia ale zdobycie wiedzy zależy od Twojego zaangażowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...