miszczu Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Zna ktoś jakieś ciekawe szkolenia w LUblinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiaS Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Hej, Ja znam ! Teraz wybieram się na szkolenie w rmacademy , kiedyś u nich byłam na jednym szkoleniu i było bardzo fajnie Więc teraz wypróbuje wystąpienia publiczne, bo idą one mi tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Cześć, czytałam ostatnio o bezpłatnych kursach w Lublinie organizowanych przez Niepubliczne Centrum Kształcenia Praktycznego przy ul. Topolowej 7, teraz zapraszają na "Podyplomówki z marketingu i pozyskiwanie funduszy dla organizacji pozarządowych" oraz "Realizator kompleksowych programów wychowawczych dla młodzieży" Może cie to zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszczu Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Hej, Ja znam ! Teraz wybieram się na szkolenie w rmacademy , kiedyś u nich byłam na jednym szkoleniu i było bardzo fajnie Więc teraz wypróbuje wystąpienia publiczne, bo idą one mi tak sobie Dzięki na info, przydało się. Byłem na szkoleniu Sesja Przełamania i się OPŁACIŁO Treaz wybiera się na kolejne szkolenie Wystąpienia Publiczne jako ukoronowanie walki z wypowiedzią, strachem i przemawianiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...