Łukasz Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 1. Tak, ksero masz im zdać ale w takim przypadku najczęściej będą chcieli oryginał do wglądu. 2. Potwierdzenie przelewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Kaźmierczak Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Wielkie dzięki! A mógłbyś jeszcze rzucić okiem na stronę wcześniej czy to oświadczenie należy tak wypełnić jak napisałem pod zdjęciem? Oraz ostatnie już pytanie. W wydrukowanym kwestionariuszu (dane osobiste usunąłem) z IRK UMCS mam coś takiego: To jest błąd ich systemu, czy tak ma być? Wygląda to nieestetycznie i nie jestem pewny czy tak wyglądający kwestionariusz mam oddać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 1. Używam telefonu więc jest to dla mnie nieczytelne 2. Powinien byc wynik. Możesz zadzwonić do działu rekrutacji i zapytać. 5 min roboty i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xasddfg Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Napisz co z tymi wynikami procentowymi w kwestionariuszu, bo mój też tak wyglada i nie wiem czy cos trzeba zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Kaźmierczak Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 55 minut temu, xasddfg napisał: Napisz co z tymi wynikami procentowymi w kwestionariuszu, bo mój też tak wyglada i nie wiem czy cos trzeba zmieniać. A wiesz jak wypełnić to oświadczenie kandydata na poprzedniej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xasddfg Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 5 godzin temu, Jakub Kaźmierczak napisał: A wiesz jak wypełnić to oświadczenie kandydata na poprzedniej stronie? Skoro zaznaczasz tam że nie ukończyłeś żadnych studiów, to niczego więcej nie musisz zaznaczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Kaźmierczak Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 6 godzin temu, xasddfg napisał: Skoro zaznaczasz tam że nie ukończyłeś żadnych studiów, to niczego więcej nie musisz zaznaczać. Dzwoniłem do UMCS. Kwestionariusz należy wydrukować taki jaki jest wygenerowany automatycznie. Dziwne bo wygląda to na jakiś błąd że nie ma wyników procentowych tylko jakieś składnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 to faktycznie dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Kaźmierczak Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Wydrukowałem oświadczenie kandydata na studia i wydrukowane jest bez ramek na PESEL i bez kropek na podpis itp. Trzeba je wypełnić komputerowo i dopiero wydrukować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Te wszystkie pytanie są do działu rekrutacji a nie na forum. Skąd mam wiedzieć co autor formularza na uczelni X miał na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xasddfg Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 1 godzinę temu, Jakub Kaźmierczak napisał: Wydrukowałem oświadczenie kandydata na studia i wydrukowane jest bez ramek na PESEL i bez kropek na podpis itp. Trzeba je wypełnić komputerowo i dopiero wydrukować? Ja wydrukowałam z ramkami na pesel. Najpierw wydrukowałam potem wypełniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Kaźmierczak Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 1 godzinę temu, xasddfg napisał: Ja wydrukowałam z ramkami na pesel. Najpierw wydrukowałam potem wypełniłam. Jako dokument Microsoft Word? Ja pobrałem prosto ze strony UMCS i tak wydrukowałem i bez ramek i kropek Czy wykonanie kserokopii matury może być od odpisu matury czy musi być od oryginalnego dokumentu z wynikami matur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Uczelnie wymagają kserokopii potwierdzonej oryginałem lub notarialnie albo oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Kaźmierczak Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 20 minut temu, Łukasz napisał: Uczelnie wymagają kserokopii potwierdzonej oryginałem lub notarialnie albo oryginał. Potwierdzone oryginałem tzn. Oryginał + kserokopia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Tak. Może pozwolą Ci zostawić ksero ale kiedyś tak nie chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xasddfg Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 2 godziny temu, Jakub Kaźmierczak napisał: Jako dokument Microsoft Word? Ja pobrałem prosto ze strony UMCS i tak wydrukowałem i bez ramek i kropek Ja pobrałam też ze strony, a jak otworzylam to mialam z ramkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Wyświetlanie formularza może zależeć od wersji programu z którego korzystacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...