maciek438943 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Czesc, mature mam zdana tak : studiuj matmę PP-100% studiuj matmę PR-ok 70% plus minus, moze byc nawet 60% ;/ fizyka- 47% okolo ang PP- 80-90% ang PR-- 70% okolo Chce studiowac w Rzeszowie , nigdzie indziej, niewazne dlaczego .Mysle ze mature w miare ok napisalem , studiuj matmę Rozszerzona mogla byc lepiej ale trudno . I mam takie pytanko, bo slyszalem ze kazdy sie niby dostaje do Rzeszowa a znajmomi mi mowili ze sie na bank dostane. Ale ja nie jestem pewny czy dostane sie na bardziej ambitne kierunki. Kierunki jakie mnie interesuja to: na Politechnice-----budownictwo( podobno fajne :D), mechanika i budowa maszyn,mechatronika,Najbardziej mysle o automatyka i robotyka( tylko tam sa tylko pierwszego stopnia, a jak chcialbym magistra zrobic to co wtedy????studiowac tam 3,5 roku a potem 2 lata np w krakowie, bo tam juz nie moge? ),energetyka,informatyka na UR- ---informatyka i ekonometria,mechatronika(tylkop oni chca tam informatyke a ja studia.net/informatyka nie zdawalem ) wsiz ----- informatyka ( tylko boje sie isc na informatyke bo nwm czy prace dostane potem ) POMOCY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Poczytaj forum bo było i o Rzeszowie i o tych kierunkach. Idziesz na łatwiznę. Walisz post i czekasz. Poszukaj. Co do studiów kieruj się własnymi zainteresowaniami a jak widzę tak tego nie robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Skoro budownictwo uważasz za fajne, to idź, zwłaszcza z takimi wynikami budownictwo to dobry kierunek, jeśli się przyłożysz do przedmiotów, jakie tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitaj Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Witam Serdcznie Wszystkich. Jestem tegorocznym maturzysta po technikum informatycznym z roz.mat. Dostalem sie na URz. na kierunek informatyka i ekonometria. Czy koś z Was studiuje na tym kierunku. Jak jest? Cieżko? Slyszalem ,ze duzo matmy. Co wiecej o studiowaniu tego kierunku. Dostalem sie tez na PRz na elektronikę i telekomunikację / trochę mnie to nie rajcuje/. Nie dostalem na informatkę. Co wybrać? Mysle o tej informatyce i ekonometrii. POMÓŻCIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykxxx Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Z takimi wynikami sie nie dostales nawet z listy rezerwowej na infe na prz :O? Jak dla mnie ur to slaba uczelnia, studiowalem tam 3 miesiace i zrezygnowalem, poziom nijaki, wszystko mozna nasciagac( przynajmniej na ekonomii) tam idzie sie tylko po papierek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Musisz wybrać to co jest zgodne z zainteresowaniami. Skoro bardziej interesuje Cię informatyka to chyba masz jasną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...