Skocz do zawartości
Gość

Wyższa szkoła informatyki i umiejętności w Łodzi

Rekomendowane odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Dobrze, że od razu zastrzegłeś karty, ale dokumenty to równie ważna sprawa. Żeby zabezpieczyć się przed ich nieuprawnionym wykorzystaniem, warto zastrzec dowód osobisty i prawo jazdy w systemie bankowym, co możesz zrobić przez https://zastrzegam.pl/. Dzięki temu banki i instytucje finansowe nie pozwolą na użycie Twoich danych np. do zaciągnięcia kredytu. Następnie zgłoś utratę dokumentów w urzędzie i wystąp o nowe. Jeśli masz podejrzenia, że portfel mógł zostać skradziony, warto zgłosić to również na policję. Lepiej dmuchać na zimne, niż potem walczyć z konsekwencjami oszustwa. 
    • Randek dla seksu w nowym miejscu. Most realistic adult game
    • Zgubiłem portfel, w którym miałem dowód osobisty, prawo jazdy i kartę bankową. Karty już zastrzegłem, ale co z dokumentami? Boję się, że ktoś może ich użyć do wyłudzenia kredytu albo innych oszustw. Jak się zabezpieczyć?
    • Poza centrum warto odwiedzić Nową Hutę – socrealistyczna architektura, Lasek Mogilski i Zalew Nowohucki to świetne miejsca na spacer. Jeśli interesuje cię coś bardziej nietypowego, to można zobaczyć Fort Bronowice albo podziemia Rynku, które często są mniej oblegane niż Wawel. Ciekawą opcją jest też spacer po Tyniec i tamtejszym klasztorze benedyktynów – spokojna okolica i fajne widoki na Wisłę. A jak po zwiedzaniu zgłodniejesz, to warto zajrzeć do https://cargokrakow.pl/ – jedzenie w dobrej cenie i bez tłumów turystów. 
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.