joannadark Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Cześć, jestem tu nowa. Znudziły mi się tradycyjne kanapki, które przygotowuję na zajęcia. Macie może jakieś fajne niekonwencjonalne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Wszelkie kasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 I makarony. Są idealne do sałatek i do tego sycące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygrek Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Tortilla - wrzucasz dodatki, którymi może być w zasadzie wszystko, zawijasz, opiekasz i pożywna przekąska gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Tylko taka tortilla najlepiej smakuje z sosem. A ten już sprawia, że placek po pewnym czasie się rozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Kosztyn Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Sos do tortilli można sobie zapakować osobno do jakiegoś pojemniczka:) Ja jestem fanką makaronowych sałatek na zasadzie: makaron+ wszystko co mi wpadnie pod rękę i do siebie pasuje + sos czosnkowy (majonez+śmietana+przyprawy+zgnieciony czosnek) albo jakiś inny gotowy albo saszetki z przyprawami, które rozrabiasz z wodą i olejem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RackiMichał Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Ja potrafiłem sobie zabierać w pojemnikach całe obiady i po prostu Panie w sklepiku czasem mi je odgrzewały w mikrofalówce. Polecam też różnego rodzaju sałatki, risotto( na zimno też jest ok). Można kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...