Gość Dominika Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Wybrałam pedagogikę specjalną, ponieważ od zawsze chciałam pomagać osobom niepełnosprawnym. Sama jestem bowiem osobą niepełnosprawną od urodzenia i znam problemy z jakimi borykają się ci ludzie od podszewki. Swoją podstawą chciałam pokazać wielu osobom niepełnosprawnym że warto walczyć o marzenia. Mnie się udało!. Gorąco zachęcam więc osoby niepełnosprawne do walki o własne marzenia!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Wybrałam pedagogikę specjalną, ponieważ od zawsze chciałam pomagać osobom niepełnosprawnym. Sama jestem bowiem osobą niepełnosprawną od urodzenia i znam problemy z jakimi borykają się ci ludzie od podszewki. Swoją podstawą chciałam pokazać wielu osobom niepełnosprawnym że warto walczyć o marzenia. Mnie się udało!. Gorąco zachęcam więc osoby niepełnosprawne do walki o własne marzenia!. Droga Dominiko, dziękujemy za udział w konkursie, ale przypominamy, że aby Twoja wypowiedź podlegała ocenie, należy zarejestrować się na Forum.Studia.net. Jednocześnie przepraszamy za niedopatrzenie techniczne, umożliwiające dodanie tematu w forum konkursowym bez rejestracji. Prosimy, abyś po rejestracji ponownie dodała swój temat. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrika Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Fajnie Dominiko, że walczysz o swoje marzenia. To godne pochwały i podziwu. Życzę Ci powodzenia, choć jak pisałam w innym wątku, mam znajomych po pedagogice, którzy albo są bezrobotni, albo nie pracują w swoim zawodzie. Nie wiem z czego to wynika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżersej Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Powodzenia, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...