BalckSkin Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Witam. Mam problem z wyborem studiow... Planuje składać dokumenty do policji. Chcialbym w czasie trwania rekrutacji podjac studia na jakiejś uczelni ktora zapewni mi prace gdybym sie nie dostal. Planowalem studiowac na Wspol z racji moich zainteresowan i pozyskania wiedzy przydatnej w policji. Mam dylemat czy podjac tam nauke. Czy po tej uczelni mam szanse na prace oprocz sluzb mundurowych ? (zamierzam skladac na wszystkie kierunki- bezpieczenstwo wewnetrzne, zarzadzanie, kryminologia). Rozmyslam jeszcze nad Politechnika Warszawska z filia w Plocku studia zaoczne (inzynieria srodowiska) gdyz jest blisko mojego miejsca zamieszkania i da mi juz konkretny zawod. Nie wiem zas czy poradze sobie na kierunku technicznym. Moje przypuszczalne wyniki z matury to: matematyka +/- 50% polski +/- 50% angielski 40 % biologia + 20 %. Bardzo mnie ciagnie do Wspol ale mam obawy co do przyszlosci po tej uczelni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Moim zdaniem ta inżynieria to lepszy pomysł. Jak się dostaniesz do policji wówczas możesz iść na studia z tym związane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...