johndoe111 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Dobry wieczór zamierzam wybrać się na studia zaoczne na kierunku informatycznym w Warszawie. Polecacie jakąś uczelnie? Na razie myślałem nad sggw (informatyka) i wwsi. Jak patrzyłem to na zaocznych tylko sggw ma jakiś próg a tak to decyduje kolejność zgłoszeń. W ogóle studia mają sens w moim przypadku? Lubię IT, wiem, że chce pracować w tym ale z matmy leżę. Ledwo co podstawę ogarniam nie mówiąc już o rozszerzeniu. A jak patrzyłem to wszędzie jest rozszerzona studiuj matmę (przez pierwsze trzy semestry). I w sumie nie wiem, bo teraz to z ciekawości się chyba wybieram. Zdaje sobie sprawę, że chcieć to móc tylko nie wiem czy będę w stanie nadrobić zaległości z matmy. To znaczy czy będę w stanie pogodzić pracę, studia i naukę. Zastanawiam się jeszcze nad: Akademia Finansów i Biznesu Vistula, informatyka Europejska Uczelnia w Warszawie, informatyka Prywatna Wyższa Szkoła Nauk Społecznych, Komputerowych i Medycznych Wyższa Szkoła studia.net/informatyka Stosowanej i studia z zarządzania w Warszawie Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie Nie wiem, jaką uczelnie polecacie z tych? Tak podsumowując. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 SGGW to na pewno dobry wybór. Moim zdaniem jednak nie warto pchać się na informatykę z podstawową matematyka bo szybko można skończyć studia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johndoe111 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 A może któraś z tych uczelni przymyka okno? W sensie która najbardziej katuje matme a która najmniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Pewnie na niepublicznych może być trochę łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulek Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Vistula ma dobrą opinię wśród moich znajomych. Można też pójść na coś związanego z grami komputerowymi - po tym będzie praca przypuszczam, bo rynek gier rośnie i będize rósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Bierdaś Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Popieram, do tego językiem wykładowym jest angielski, dla mnie to idealna opcja, nie trzeba już kursów szukać gdzie indziej, dodatkowych. Podwójna korzyść moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Czy ja wiem. Co do języka fajnie że jest angielski jako wykładowcy tylko czy to się realnie przekłada na możliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Bierdaś Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Moim zdaniem jak najbardziej, przecież od razu automatycznie człowiek się musi wysilać, ćwiczy się język, słuchąc... przydaje się to też przy rozmowach o staż czy pracę. Moim zdaniem to ogromna korzyść, no i do tego odpada latanie na kursy dodatkowo, albo mniej godzin się dodatkowo dobiera, ja pracuję, to nie maiłbym czasu jeszcze chodzić gdzieś na kurs językowy. To na pewno duży plus gdy nawet część wykładów byłaby po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...