Gość Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 kj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Tak. To dobra uczelnia jednak że względu na niż demograficzny przyjmują praktycznie wszystkich. Kierunek bardzo fajny jeśli chce się pracować w tym zawodzie i w pokrewnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Właśnie szukam w tym kierunku. Wcześniej chciałam iść na UŁ ale wydaję mi się że z słabo napisanym polskim nie mam na co liczyć. Czyli uważa Pan, ze nie ma progów punktowych? Bo niestety na stronie nic nie pisze, a dodzwonić nie udało mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Nie ma progów. Najczęściej decyduje kolejność zgłoszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Dobrze. Dziękuję bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...