Wojciechstg Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witam czy z bardzo slabo napisaną maturą mam jakieś szanse dostać się na Politechnikę Gdańską na informatykę zaocznie? Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem jak to wygląda zaocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Ogólnie na większość kierunków niestacjonarnych przyjmują wszystkich. Na informatykę jest jednak sporo chętnych i wszystkich nie przyjmą. Selekcja jest ale wymagania niższe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciechstg Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Oki dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygrek Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 btw potem możesz się przenieść bez większego problemu na dzienną magisterkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Nie może się raczej przenieść a się rekrutować na mgr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uczeń1234 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Witam, nie chciałem tworzyć nowego tematu na jedno pytanie, które jest związane również z rekrutacją na PG. Otóż, w zakładce WKU w eRekrutacji muszę zaznaczyć mój stosunek do służby wojskowej. Otrzymałem kategorię A na komisji. Do wyboru mam: poborowy, nie dotyczy, przeniesiono do rezerwy. Jakby mi ktoś mógł powiedzieć byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Poborowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...