tomeg009 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Witam, jestem zainteresowany studiami na kierunku wymienionym w tytule. Czy miał ktoś może kontakt z takimi studiami? Jestem ciekaw czy potrzebne są zdolności manualne, których nie posiadam... Widziałem ten kierunek na collegium civitas, wiecie moze czy jest jeszcze moze na innej uczelni w Warszawie? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Nie znam tego jako kierunek. Ogólnie lepiej iść po prostu albo w kierunek Podyplomówki z marketingu lub studia z zarządzania. Tego typu kierunki są dość wąskie bo co znaczą nowe media? Chcesz pracować w Social media całe życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dora1919 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 A możesz podać linka do uczelni? Chcę spojrzeć na program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...