MaBie Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam! W tym roku zdaję maturę i zamierzam złożyć papiery na dwie uczelnię: Politechnikę Rzeszowską i AGH. I mam małe pytanie. Otóż zamierzam podjąć pracę od 1 czerwca za granicą. Czy jeśli dostanę się na te studia to w jaki sposób mogę dostarczyć resztę dokumentów? Czy jest możliwość wysłania pocztą? Oraz do kiedy mógłbym przebywać po za Polską? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Osobiście lub dokument potwierdzony przez notariusza. Chociaż zdarzają się na niektórych uczelniach wyjatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaBie Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 8 minut temu, Łukasz napisał: Osobiście lub dokument potwierdzony przez notariusza. Chociaż zdarzają się na niektórych uczelniach wyjatki No właśnie osobiście za bardzo bym nie mógł. A poprzez osobę trzecią (za upoważnieniem?) lub przez pocztę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Poczta odpada. Osoba trzecia tak jak pisałem przez upoważnienie potwierdzone przez notariusza ale najpierw zapytaj w swoim dziale rekrutacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...