Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam. Mam pytanie odnośnie kierunku- nowe media i kultura cyfrowa na Uniwersytecie Łódzkim. Czy jest to bardzo oblegany kierunek i wymagający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Nie słyszałem o tym kierunku ale mam zasadę ze takie rzeczy wole sobie darować i wybrać szerszy kierunek dziedzinowo czyli dziennikarstwo lub Podyplomówki z marketingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Myślałam nad marketingiem ale zdaję tylko rozszerzony polski i geografię, której nie jestem zbyt pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 A co Ci daje ten kierunek? Co chcesz po nim robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Między innymi przygotowuję do pracy w agencji reklamowej. Chciałabym znaleźć studia idące w tym kierunku. UŁ na dziennikarstwie również przygotowuję w tym kierunku jednak martwię się, że może być to kierunek oblegany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 To spróbuj na zarządzaniu. To dwie drogi do dobrego PRowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dziękuję, wezmę to pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...