mariusz2115 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witam, ktoś mógłby mi pokrótce opisać jak trudny jest to kierunek? Jakie są perspektywy zatrudnienia? Jakie głównie przedmioty trzeba dobrze umieć? Chodzi mi głównie o informatykę, z której mam spore braki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Studia oparte w głównej mierze na matematyce i informatyce. studia.net/informatyka, fizyki się nauczysz ale bez matematyki nie ma szans Tutaj opis http://bialystok.studia.net/automatyka-i-robotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2115 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jesli chodzi o matematyke to sądzę ze bym sobie poradził. Martwi mnie ta informatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Masz pomysł roku, to ogrom czasu żeby nadrobić material Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...