edukacyjny Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Piszcie tutaj jakie były wasze najgorsze przedmioty w czasie studiów. Dla mnie to zdecydowanie matematyka, póki co ale także statystyka. A jakie sa wasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zdecydowanie najnudniejszym i jednocześnie dość skomplikowanym przedmiotem był przedmiot "System instytucjonalny i prawo administracyjne Unii Europejskiej", ale to zapewne też ze względu na wymagającego ćwiczeniowca. Wykłady były nuuuuudne, ale proste. Na ćwiczeniach natomiast mieliśmy stosy dokumentów i procedur do analizy, wszystko w sztywnym urzędowym języku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nauczyciel11 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dla mnie najgorsza była fizyka i Studia na kierunku chemia. Te przedmioty to zmora uczniów gimnazjów i szkół średnich a ja jeszcze na studiach musiałem się z nimi użerać. Straszna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...