ayren Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Witam, kończę w tym roku niestacjonarne studia licencjackie na PWSZ na kierunku Podyplomówki z zarządzania. Teoretycznie moja uczelnia daje możliwość ich kontynuacji na studiach magisterskich, lecz ambicja każe mi tym razem mierzyć nieco wyżej. Tym sposobem upatrzyłem sobie SGH. Jako że studia dalej będę kontynuował zaocznie nie powinienem mieć chyba problemów z dostaniem się (mam bardzo dobre wyniki na aktualnej uczelni). Jednak sens mojego pytania nie brzmi czy warto, lecz czy jest sens po PWSZ. Do nauki zawsze się przykładałem, lecz czy PWSZ to odpowiednia baza by porywać się na SGH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Nie rozumiem. Dlaczego nie ma być sensu? Uczelnia jak uczelnia. Nie przywiązywalbym do tego takiej wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayren Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 W sumie nie mam żadnych racjonalnych przesłanego dlaczego by nie, takie moje urojenia. Kadrę niby mamy całkiem dobrą, aczkolwiek boję się jakiegoś drastycznego skoku poziomu i ciężko mi ocenić czego się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Nie będzie żadnego skoku poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...