paulina71 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Hej. Myślę o rekrutowaniu na Biznes Międzynarodowy na UE we Wrocławiu. Przedmioty, które opisane są na stronie ue nie kojarzą się bezpośrednio z matmą. I teraz mam pytanie. Czy na tym kierunku będę miała dużo do czynienia z matematyką? Kierunek dość ciekawy według mnie, jednak nie ukrywam, że matematyka to nie jest moja najmocniejsza strona. Liczę na odpowiedź, pozdrawiam :-) Przedmioty specjalizacyjne Innowacyjność a rozwój współczesnej gospodarki światowej Wspieranie przedsiębiorczości w ujęciu międzynarodowym Podstawy logistyki międzynarodowej Challenges of economic globalization Podyplomówki z reklamy internetowa w biznesie międzynarodowym Podyplomówki z zarządzania projektami w ujęciu międzynarodowym Podyplomówki z zarządzania logistyczne w biznesie międzynarodowym Dziennikarstwo ekonomiczne w biznesie międzynarodowym Networking-nowy model biznesowy w gospodarce globalnej Finanse międzynarodowe Transport i spedycja w handlu międzynarodowym Miejsce handlu międzynarodowego w rozwoju gospodarczym świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Bliżej temu do stosunków międzynarodowych niż matematyki, dlatego nie ma w programie matematyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulina71 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 To znaczy myśli Pan, że jeżeli nie radzę sobię z matematyką, dam radę na tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Myślę, że tak, ale zadaj sobie pytanie co chcesz robić po tych studiach? Bo ja nie wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...