martyna98 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Witam Jestem tegoroczną maturzystką. Po maturze chciałabym rozpocząć studia na UŁ na wydziale Podyplomówki z zarządzania, kierunek analiza i Podyplomówki z zarządzania w biznesie . Mam pytanie odnośnie matematyki, ponieważ nie zdaje rozszerzonej matury a z podstawy może tak około 70% uzyskam (w najlepszym przypadku). Także czy mógłby mi ktoś powiedzieć, czy trudno na tym kierunku z matematyka i czy jest sens starać się o ten kierunek w moim przypadku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Bardzo trudno. Matematyka to podstawowy przedmiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyna98 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No to chyba będę musiała sobie niestety wybić to z głowy. Dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Duo czasu nie zostało ale może jednak warto zdać rozszerzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyna98 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 No teraz to już trochę za późno. A może jakiś kierunek związany z geografia jest godny polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Wybierając studia kieruj się własnymi zainteresowaniami. Jeśli faktycznie geografia Cie interesuje to idź w tym kierunku. Jednak geografia to najłatwiejszy przedmiot na maturze i absolwentów jest bardzo duzo. Konkurencja też jest duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyna98 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 No niestety trochę to mnie martwi. Myślałam nad studiami inżynierskimi geoingormacja, chociaż nie wiem czy w chwili obecnej jest to przyszłościowy kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 A czym byś chciała się po tym Zajmować? Masz już jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...