tsunamiblond Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Musze dokonać wyboru gdzie chcę wyruszyć na erasmusa, wiem na pewno, że to będzie Hiszpania, aczkolwiek mam dylemat między dwoma miasteczkami Vigo lub Grenada. Co do Vigo przoduje ono u mnie pod wzgędem położenia, jest nad oceanem, a ja uwielbiam takie widoczki, aczkolwiek słyszałam, że jest to bardzo desczowa i chłodna miejscowość... natomiast Grenada już inny klimat, niby można wybrać się na wycieczkę do Malagi czy innej nadmorskiej miejscowości bo nie ma aż tak daleko, ale tam miałąbym morze na wyciągniecie ręki. Może ktoś był i pomoże mi w wyborze? Liczą się dla mnie również fajne imprezy, ludzie i klimat. To będzie mój pierwszy erasmus, z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Hehe czyli nie interesują Cię aspekty naukowe tylko gdzie ciepłej. Na wczasy to lepiej pojechać nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 No wiadomo, w końcu Erazmus przez studentów powszechnie nazywany jest "orgazmus" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsunamiblond Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 to, że pytam o klimat, nie znaczy, że nie interesuje mnie poziom nauczania wiem, że po prostu mniej więcej uczelnie są na podobnym poziomie, więc czemu by nie zadecydować lepszymi warunkami do zwiedzania... to ma być przygoda życia, nie tylko aspekty naukowe są ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...