Skiciara Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witajcie. Mam pewno pytanie dotyczące przedłużenia sesji , a mianowicie zostało mi ono przyznanie , dlatego zbieram zaliczenia od wykładowców w nieco późniejszym terminie niż cala reszta. I teraz takie pytanie, jaka oni maja wpisywać date? Bo zawsze się mnie o to pytaja. Ja im kaze pisać taka jaka akurat jest bo i tak mam przedluzenie sesji . Mam nadzieje ze dobrze robie? I nie wiem czy nie za bardzo się rozpedzilam bo jeśli chodzi o zaliczenia cwiczen to mowie to samo.... Mam nadzieje ze nie będę miała z tego powodu zadnych problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 tak, jak masz przedłużoną sesje to maja wpisać datę aktualną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiciara Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Nawet z ćwiczeń, konwersatoriów, warsztatów itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiciara Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 uff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Skoro masz pozwolenie to nie widzę problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...