polalola Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 cześć, studiuję aktualnie logistykę w trybie niest i w związku z faktem, że mam w tygodniu wolne postanowiłam aplikować na staż z UP lub nawet praktyki- każde doświadczenie jest ważne. Znalazłam ciekawą ofetrę, jednak w wymagania jest napisana znajomość autocada. Jestem w trakcie sporządzania cv i tu mam pytanie. Czy w umiejętnościach zaznaczyć podstawową znajomość autocad tylko na podstawie tego, że miałam zajęcia z Autocada na studiach? To wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Lepiej w cv napisać jaki poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polalola Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 witam ponownie, jestem w trakcie szukania praktyk w logistyce. Natrafiłam na ofertę praktyk w KPiR, ale nie mają tam stricte działu logistyki. Oferują zdobycie doświadczenia takiego jak przygotowywanie i weryfikacja umów, sporządzanie i Podyplomówki z zarządzania dokumentacją, zamawianie artykułów biurowych, kontrola oraz rozliczanie drobnych wydatków firmowych, tworzenie raportów itp. I tu moje pytanie, czy decydować się na takie praktyki, czy szukać dalej w logistyce?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Na pewno lepiej szukać w logistyce. Jeśli byłaby to praca to bym nie wybrzydzal ale to staż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...