Bartol123 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam. Jestem w pierwszej klasie liceum na profilu jezykowym z rozszerzonym angielskim, niemieckim i geografia. Wiem, ze jeszcze moze za wczesnie na wybor kierunku, ale ostatnio zaczalem rozwazac rozne propozycje. Myslalem nad poligrafia, ale mam watpliwosci czy bez rozszerzonej matematyki/fizyki/chemii to sie uda. Tak samo sprawa wyglada z transportem, bez rozsz. matmy i fizyki bedzie ciezko. Myslalem tez nad kierunkami zwiazanymi z angielskim (ktory bardzo lubie), ale po nich znowu moze byc ciezko z praca...I teraz za bardzo nie wiem co wybrac. Wiem ze jeszcze duzo czasu przede mna ale chcialbym miec juz teraz jakas koncepcje. Moze ktos studiowal te dwa kierunki techniczne bez tych rozszerzen i moglby sie podzielic opinia? Bylbym wdzieczny za jakiekolwiek wskazowki dla mnie. Z gory dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Masz jeszcze sporo czasu i wszystko może się zmienić. Dobrze że już myślisz o studiach dlatego wybierz się na targi edukacyjne i na drzwi otwarte i tam porozmawiaj że studentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol123 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Ok dziekuje na pewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Materialoznawca Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Potwierdzam słowa kolegi, warto pojechać na targi edukacyjne, również na dni otwarte uczelni. Warto również zahaczyć o eventy organizowane przez firmy lub pokazy branżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Faktycznie warto zapoznać się z potrzebami firm chociaż nie do końca zawsze się nimi kierowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...