Magda97 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Cześć, mógł ktoś trochę pomóc i powiedzieć o studiach w Opolu na politechnice jak i uniwersytecie? Niestety nie mam zbyt blisko żeby pojechać na dni otwarte. Właśnie kończę technikum o profilu informatycznym i chciałabym wiedzieć jak jest na danych uczelniach na tym kierunku. Rozważałam również kierunek Informatyka i Ekonometria ale nie jestem pewna czy ten kierunek na którejś z uczelni jest, a również czy warto na ten kierunek się wybrać . Chciałabym opinię jak i radę uzyskać bo niestety nie znam nikogo kto jest na którymś z tych kierunków, a tym bardzie w Opolu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 studia.net/informatyka i ekonometrii nie ma w Opolu wcale tego kierunku. Informatyka jest na UO i PO. To solidne i godne polecenia uczelnie. Nie należą do najbardziej prestizowych ale też nie są jakieś specjalnie słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...