kubaz Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Witam sytuacja jest tego typu, że za parę dni powinienem zacząć powtarzać ostatni semestr studiów mgr. Jest jednak pewien problem, gdyż na moim kierunku nie będzie przedmiotów, których nie zaliczyłem w poprzednim roku. Wynika to z faktu, że mój rok wybierał na 1 sem specjalizację, były więc dwie. Na obecnym roku specjalizacja jest tylko jedna - nie moja. Nie będzie więc 2 z 3 przedmiotów, które mam do zaliczenia. Przecież jakby był problem, to Pani z dziekanatu przecież już wcześniej powiedziałaby mi, że nie ma opcji powtarzania bo nie będzie takich przedmiotów. A tak, w dziekanacie już wszystko nagrane, że mam normalnie zaczynać od 20 lutego. Co w takiej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 aaaaa widzisz. Miałem podobny problem gdy się przenosiłem z dziennych na zaoczne. Wówczas musiałem przenieść się na inny specjalizację. Moze u Ciebie będzie tak samo. Trudno powiedzieć. Wszystko zależy od decyzji dziekana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ja się na to nie decyduję, nie będę męczył się niepotrzebnie z kolejnymi przedmiotami. Nie po to zaliczyłem 7/10, żebym musiał zaczynać od zera. Mam podpisaną umowę z uczelnią, już w zeszłym roku, gdzie zobowiązany jestem do zapłaty określonej kwoty, a uczelnia deklaruje się zapewnić mi warunki do poprawy tychże przedmiotów i tak ma być. Gdyby miałobyć jak mówisz (choć jest to niezgodne z zawartą umową) to za co niby ja mam płacić te 1000 ponad zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 To sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Skoro.musza to musza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Tylko właśnie w jaki sposób to zrealizują? W najbliższym czasie pójdę do dziekanatu, ale orientacyjnie jakie mogą być rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Zajęcia indywidualne, czyli zaliczenie na dyzurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...