Peter Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witam, niedługo kończę studia inżynierskie pierwszego stopnia na PWR. Zastanawiam się, czy po ich ukończeniu nie pójść na podyplomówkę na PWR. Myślałem o studiach drugiego stopnia, ale odstrasza mnie zbyt wysoki poziom. Obawaim się, że sobie nie poradzę. Natomiast na podyplomówce jest łatwiej i krócej. Ma ktoś jakieś doświadczenia z takimi formami studiowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Też rozmyślam nad ciekawą podyplomówką, ale w trochę innym kierunku niż studiowałem. Tylko pytanie, czy taka Podyplomowe.Studia.net jest dla Ciebie i czy Ci zastąpi studia na drugim stopniu? Jednak studia magisterskie dają Ci tytuł mgr, a moim zdaniem podyplomówki można robić do uzupełnienia studiów o określony materiał, w którym chcemy się specjalizować w przyszłej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...