Joanna Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jadę teraz w sierpniu do Rzeszowa, czy ktoś może mi polecić ciekawe miejsca, które warto odwiedzić. Będę też wdzięczna za sugestie odnośnie taniej bazy gastronomicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hołek Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jeżeli jeszcze wyjazd masz przed sobą to polecam: - mecz żużlu (nie wszedze w Polsce spotykany sport) - Rynek z trasą podziemną - basen w centrum ROSiR - jeżeli też chcesz relaxu Jedzenie tanio ogarniesz w centrum MilleniumHall - nie ma w Rze niestety tanich dobrych lokali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jestem już po wyjeździe, ale na pewno jeszcze raz pojadę do Rzeszowa. Koniecznie muszę przejść się tą trasą podziemną. Wiesz może gdzie ona się zaczyna, czy są jakieś bilety, rezerwacje, grupy zorganizowane? Odnośnie gastronomii to znalazłam fajną pizzerię niedaleko rynku, na Jagielońskiej bodajże. Ceny przystępne, a pizza naprawdę wyśmienita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hołek Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Na trasę wchodzi się na Rynku (pod sceną) co 30min wpuszczają z przewodnikiem, bilety na miejscu koło 8zł chyba ale niepamiętam No i przyjedź na mecz siatkówki jak Resovia będzie się z Skrą zmagać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenka Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 co do trasy wypowiadałam sie w podobnym wątku, też chyba Twoim. jedzenie - popieram przedmówcę. W Millenium Hall (Na Kopisto przy Rejtana), w Galerii Rzeszowskiej (to bliżej centrum i pomnika czynu ) albo w rynku po prostu na jakąs "domową" kuchnię albo kebsa tudzież obok rynku, na 3go Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...