Mikołaj Hobot Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam, jestem w klasie maturalnej i przede mną wybór studiów. Dużo czytałem o fizjoterapii, take teraz pytanie do absolwentów, bądź uczących się teraz. 1) Jak wyglądają te studia? (dużo nauki, mało czasu?) 2) Jakie są wymogi, progi punktowe, przedmioty? 3) I na którą uczelnie zwracać większa uwagę? 4) Czy oprócz rekrutacji maturalnej na uczelnie, są jakieś testy sprawnościowe? Zastanawiam się nad AWF lub UJ, bardzo chciałbym studiować w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 większość odpowiedzi na te pytania znajdziesz na stronie wybranej uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Hobot Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Potrzebuję obiektywnej odpowiedzi od osoby, która to przeszła lub przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 2 i 4 masz na stronie internetowej i odpowiedz będzie obiektywna. 1 i 3 spróbuj znaleźć na facebooku grupy AWF i tam zapytać. Masz przed sobą również targi edukacyjne. Żadna odpowiedz na 1 i 3 studenta nie będzie obiektywna tylko będzie subiektywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majorka Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 AWF ma lepsza kadre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tcheinava Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Też mi się zdaje, że AWF to lepszy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zosienka69 Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Zarówno na UJ jak i na AWF jest się ciężko dostać, ponieważ jest bardzo dużo chętnych. Mogę Ci polecić fizjoterapię na PWSZ w Tarnowie w razie czego ;), są tam Ci sami wykładowcy co na AWF w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Jednak Tarnów to nie to samo co Krakow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zosienka69 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 No tak, ale można się po pół roku albo po roku przenieść do Krakowa, kolega z roku nie dostał się do Krk więc pochodził przez rok i się przeniósł. Także to też jest jakaś opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 tak, tylko później z tymi przenosinami są różne historię i rzadko kogo w ogóle przenoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...