getter Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam serdecznie po nieudanych probach wyborach w koncu trafilem na wlasciwa droge czyli taka ktora chcialem isc. Jestem po LO mam podstawowa mature, sprobowalem na WSB kierunek logistyka Szczecin powiem tylko tyle nieporozumienie. Obecnie robie kurs kwalifikacyjny z projektu ue mechanik pojazdów samochodowych (M.18) i bede staral sie zrobic trzy kwalifikacje zeby uzyskac tytul technika. Mam 22 lata. Przejdzmy do sedna co dalej moge robic w tym kierunku jakie studia? Napewno WSB odpada sprobowalem zobaczylem jak jest nie dziekuje. Tam gdzie robie tego mechania jest tez Wyzsza Szkola Techniczno Ekonomiczna kierunek Transport i specjalnosc http://wste.szczecin.pl/rekrutacja/technika-samochodowa/ ktora mnie interesuje i o ktorej ladnie pisza ciekawe jak jest w rzeczywistosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Jeśli WSB Ci nie pasowało, a to jest uczelnia o jednak dobrej opinii to na innych uczelniach nie będzie wcale lepiej. A co Ci nie pasowało na WSB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Co tu duzo mowic nie chce pisac bog wie jakich rzeczy po prostu papier za pieniadze i tyle jezeli tak ma wygladac studiowanie to ja dziekuje ale strata mojego czasu i pieniedzy. Wracajac do tematu plan jest wlasnie zeby uzyskac tytul 'technik pojazdow samochodowych' i po tym pojsc na jakies studia dzienne/zaoczne w zaleznosci co bede robil. Zarzadzanie i tego typu kierunki odpadaja raczej celuje wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Na wielu uczelniach niepublicznych tak właśnie jest. Możesz udać się na renomowane uczelnie takie jak UMK, UW czy UJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 W gre wchodzi tylko Szczecin a wyboru raczej duzego nie mam jezeli chodzi o uczelnie oraz kierunki w tym temacie. Moglbys cos doradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Że Szczecina jest blisko do Poznania a tam już można spokojnie studiować niestacjonarnie na PP i dojeżdżać tylko na weekwndy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madleine Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Getter a mógłbyś coś więcej napisać na temat WSB ? Studiowałeś tam teraz? I jak według Ciebie wyglądało tam studiowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...