Lij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Hej. Jestem uczennicą 2 klasy liceum. Mam rozszerzone: biologię, chemię, matematykę i dodatkowo jestem w klasie dwujęzycznej więc angielskiego też mam sporo, bo 6 tygodniowo. Za rok matura i tu pojawia się problem, nwm jakie przedmioty zdawać na maturze ( które najbardziej się się opłaca) i jaki kierunek studiów wybrać. Stawiam na Gdańsk. Mam nadzieję, że coś doradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Hej. Jasne. Zapraszam do dyskusji w odpowiednich dzialach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Lij, określ, jakie dziedziny nauki Cię interesują, a pomożemy bardziej Jeśli postawisz na maturę z matematyki, Studia na kierunku biologia, chemii i języków i coś pozdajesz na rozszerzeniu, to powinnaś mieć dość szeroki wybór kierunków, od chemicznych i biotechnologii na politechnice, przez chemię, biologię i nauki ścisłe na uniwerku, po różne kierunki na uniwersytecie medycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Tak ale nie w tym dziale. Proszę założyć osobny temat w odpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...