arazorn Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Potrzebuję wiedzieć, czy osoba ze słabą znajomością geografii, może uczyć się od podstaw jej samej od rozpoczęcia studiów i czy na początku studiów ta geografia jest prowadzona od podstaw? Jeśli chodzi o język to zarówno język podstawowy jak i dodatkowy- czy osoba ze słabą znajomością języka również trafi na podstawy, jak nie w podstawowym języku to w dodatkowym? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 W obu przypadkach trudno. Bez geografii czeka Cię ciężka praca w pierwszym roku. Z językiem łatwiej bo można się podciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arazorn Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 a czym jest kątowa? sprawdzałem i wychodzą wyniki odnośnie prędkości, czy to jest to? I co w tym takiego trudnego znajdę, że mam się obawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dziwne pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Łukasz, autokorekta Cię poprawiła w poście wyżej i stąd jego pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 przepraszam, moja wina. Chodziło o ciężką pracę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKa Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Dla mnie łatwiej nauczyć się geografii w trybie nadrabiania niż języka obcego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...