marcepanna Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 cześć, przydałyby mi się korki z matematyki przed maturą, tylko w jakiejś rozsądnej cenie i z kompetentną osobą, nie żadnym studentem, nie obrażajac studentów, ale oni nie mają jednak nacodzień styczności z materiałem z liceum, czym innym się poprostu zajmują, inne rozwiazania mają, wiem bo do koleżanki przychodziła jedna studentka, może i była mądra ale wszystko chciała całkami liczyc a koleżanka zielona bo na podstawie wcale całek nie ma przecież, a przynajmniej u nas, no więc ja bym chciała z jakims nauczycielem, polecicie kogoś w Krk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 nie ten dział. Zerknij na korepetycje.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 tylko co to jest dla ciebie rozsądna cena? dobry korepetytor bierze nawet stówe za godzine, student przynajmniej liczy sobie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Był taki obrazek o wykonaniu pracy: "Dobrze, szybko, tanio - wybierz dwa" Zalezy, po co Ci te korki. Jeśli chcesz rozsądnie zdać podstawę, to spokojnie student będzie dobrą opcją, najtańszą i często zgadza się na Twoje warunki, ale niestety można źle trafić, trzeba poszukać. Można trafic na studenta oderwanego od matury, co chce liczyć deltę całkami, ale i na super profesora takiego łatwo trafić. Jeśli zależy Ci na pocisnięciu rozszerzenia na dobry wynik, bo się chcesz rekrytować na jakiś ścisły kierunek, to najlepiej nauczyciel, fajnie, jeśli jest egzaminatorem OKE. Tylko tacy każą sobie słono płacić i terminy długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 W przygotowaniu do matury lepiej wybierać korepetytorów nauczycieli, którzy w maturze pracują. Cena takich korepetycji to ok 50 zł, ale może być i 100 zł jak się korzysta z pośrednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...