polalola Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 cześć, zwracam się z taką sprawą. Otóż studiuję na politechnice na jednym z kierunków technicznych. Ale od zawsze lubiłam się bawić w malowanie paznokci i całkiem nieźle mi to idzie. Zastanawiałam się, żeby iść zawodowo w te rzeczy, ale aktualny kierunek na jakim jestem też mnie wciąga i nie chce z niego rezygnować. Dlatego pomyślałam, że po prostu zrobię jakiś kurs stylizacji paznokci i będę ewentualnie jeździć po klientkach, jeżeli takowe się znajdą. I tu moje pytanie, czy lepiej robić kurs czy policealną dwuletnią. Zaznaczam, że byłoby to ewentualnie jako dorobienie do pensji, jeżeli udałoby mi się znaleźć pracę po politechnice a nie jedyne źródło utrzymania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Moim zdaniem spokojnie kurs Ci wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Kurs będzie ok, plus oczywiście dużo praktyki, bo nic Ci nie da tyle doświadczenia w pracach manualnych, co praktyka. Jeśli radzisz sobie na politechnice dobrze, to dodatkowy kurs nie będzie większym problemem czasowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Też mi się wydaje, że kurs. Nie jest tak absorbujacy a studium nie jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Pewnie, że szkolenie. Wtedy masz wszystko zoptymalizowane. W krótkim czasie uczysz się wszystkich konkretów, a właśnie takie zagadnienia powinny mieć dla ciebie największe znaczenie. Nie zajmuj się byle czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...