mtek Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Myślę nad studiami na tych uczelniach w Gdańsku WSB i WSZ. Co myślicie która lepsza, jakie są wasze opinie, poziom trudności itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Nie wiem co masz na myśli j co Porównuje??? Wielkość sal, ilość WC na piętro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtek Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 No przecież napisałem opinie o uczelniach poziom nauczania, poziom trudności, która Wam się lepiej podoba itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Moim zdaniem WSB jest na tym etapie pewniejszą uczelnią i na nią bym postawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtek Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 co mam rozumieć przez " pewniej żądanie uczelnia " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Jest pewniejszą. Pisze z telefonu i słownik mi poprawił inne słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtek Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Okej dziękuję. Czy ktoś może studiował na na tych uczelniach i się wypowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 miałem wiele wspólnego z WSB i wielu znajomych na tej uczelni i sobie chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...