Olka97 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam. Mam pytanie, otóż w 2017r zdaje maturę, złożyłam deklarację wstępną jednak pod wplywem emocji, (przez nauczycieli ktorzy caly czas nam mowia ze i tak nie zdamy matury) wyciagnelam ją i pani w sekretarciacie kazala ja podrzec. Teraz tego żałuje. Czy jest mozliwosc aby to jakos odkrecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Tak, złóż ponownie deklaracje maturalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka97 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 A wtedy będę mogla podejsc w 2017r czy dopiero 2018. W szkole nam mowili ze jezeli wyciagnie sie deklaracje to nie mozna ponownie jej zlozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Moim zdaniem jest tak wcześnie że będziesz mogła w 2017 zdawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Olka, widzę w Twojej szkole bardzo chcą was zniechęcić Olej ich. Jeśli czujesz, że możesz zdać tę maturę, to śmiało składaj. Do lutego masz czas na zmiany, poprawki, darcie, pisanie od nowa. W internecie są przepisy, możesz poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Dokładnie. Masz trochę czasu. Podejdź do matury bo całe życie będziesz żałowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka97 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Wielkie dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka97 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Byłam w sekretariacie aby złożyć ponownie deklaracje i pani sekretarka oraz pani dyrektor powiedziały że to jest absolutnie niemożliwe. Skontaktowałam się ze znajomą nauczycielką i opowiedziałam jej że uczniowie wyciągają deklarację przez matematykę ponieważ pani mówi wprost że uczeń się nie nadaje i że w marcu będą pisać jeszcze raz próbną maturę i to będzie ich być albo nie być na maturze i że ona nie pozwoli podejść komuś o kim twierdzi że się nie nadaje. Opowiedziałam również o tym w jaki sposób przebiegało wyciagnięcie deklaracji czyli pani sekretarka kazała przedrzeć na pół oddac jej i ona dalej już coś z tym zrobi, bez żadnego podpisywania. Znajoma zadzwoniła do swojej znajomej pani dyrektor i były w szoku że coś takiego się może dziać w szkole. Poradziły abym poszła z mamą i poprosiła o polubowne złożenie deklaracji z datą 30 września a jeżeli odmówią mi to abym udała się do oke i powiadomiła o całej sprawie i złożyła skargę na nauczycielkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Dzwon do OKE. Bez przesady. Musisz to załatwić do końca stycznia lub początku ferii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Hehe dla statystyki wszystko ;p "Uprzejmie donoszę" do OKE, kuratorium polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...