Klaudi Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Cześć Mam mały problem, posiadam niewielki tatuaż za uchem, a chciałabym studiować medycynę w Szczecinie na PUMie. Czy jest z tym jakiś problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Problem jest wówczas jeśli zamieszcza z dwa razy ten sam post w różnych miejscach. Nie ma problemu tatuażu na studiach medycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Oj jest. Tatuaż za uchem to raczej nie problem, bo go nie widać, chyba że sie ogolisz na łyso. Ale większe tatuaże to problemy z asystentami często i utrudnianie życia. Niestety studia medyczne są dość mocno skostniałe Nie mówiąc już o opinii pacjentów, ale to na studiach jeszcze nie jest problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Na studia mundurowe jest zakazane posiadanie tatuażu ale na medycznych nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 A kto mówi o zakazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ale ja raczej nie widzę jakiegoś probleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Nie widzisz... hmm może dlatego, że jesteś z zupełnie innego kierunku niż te, o których się wypowiadasz ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Środowisko medyczne jest specyficzne ale jako takich zakazów z mojej wiedzy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...