9Kinia6 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Cześć wszystkim! Nazywam się Kinga Jestem studentką drugiego roku na Politechnice Warszawskiej. Jednocześnie pracuję, myślę że godzę to w jakiś sensowny sposób Prowadzę również bloga o swoim życiu, fotografuję świat jak i duuużo się ruszam - gdyż nie potrafię usiedzieć w miejscu. Miło mi Was poznać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Miło Cie widziec na naszym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera33 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Dzień dobry:) jestem tu pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karosels Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Czesc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...