adriana05 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 cześć, 3 lata temu stanęłam przed decyzją wyboru ścieżki po liceum. Wahałam się między ratownictwem medycznym a logistyką. Koniec końców wybrałam ratownictwo na 2letnim studium. Jednak podczas nauki zauważyłam że jest to ciężka praca a po skończeniu studium rok temu okazało się, że z pracą dla kobiet ciężko, wręcz jest jej brak. Zaczęłam żałować że nie wybrałam logistyki, ale nic straconego! Nie kontynuowałam edukacji po ratmedzie; rozpoczęłam inżyniera z logistyki i tu pojawia się moje pytanie. Czy da radę w jakiś sposób połączyć te oba kierunki? Trochę szkoda mi tych 2 lat ratownictwa... Z góry dzięki za odpowiedzi! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 W jaki sposób połączyć? Przyszłościowe? Możesz zarządzać kierunek logistyka w ratownictwa medycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Szkudlarski Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Niestety, w żaden sensowny sposób nie jesteś w stanie połączyć ratownictwa medycznego z logistyką - to dwie diametralnie różne od siebie branże. kierunek logistyka w ratownictwie medycznym? Na upartego możesz zajmować się organizacją logistyczną akcji ratowniczych, ale do tego potrzebujesz ponadto gruntownej wiedzy i doświadczenia z zakresu studia z zarządzania kryzysowego. Generalnie: jest to praca dla osób z dość pokaźnym doświadczeniem zawodowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Tak, to miałem na myśli. Czyli Podyplomówki z zarządzania logistyką w branży ratowniczej. Można przejść podyplomówkę z studia z zarządzania kryzysowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...