mamba48 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Witam wszystkich Jestem studentką III roku Energetyki na AGH. Powoli zaczynam myśleć o wyborze specjalności. Waham się pomiędzy Ciepłownictwem, Ogrzewaniem i Klimatyzacją a Urządzeniami, Sieciami i Systemami Elektroenergetycznymi. Chciałabym zacząć praktykę w firmie związaną z jednej z tych specjalności, jednakże jestem rozdwojona i szukam opinii na ich temat, głównie pracy po tych specjalnościach. Chciałam dodać, że interesuje się tematyka obydwu specjalności. Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi oraz sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Specjalność za wiele nie determinuje. Wybierz to co Cie bardziej interesuje. Zwróć uwagę, że zawsze możesz się specjalizowac na studiach podyplomowych. Nie do końca rozumiem pytanie. Raz piszesz ze wybierasz specjalność a raz ze kierunek a to dwie inne sprawy. Jeśli chodzi Ci o.specjalnosci na tym samym kierunku na II STOPNIU i interesuja Cie tak wąskie dziedziny to sprawdź czy w ogóle tacy specjaliści są teraz poszukiwani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamba48 Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Dzień dobry, Dziękuję za uwagę. Chodziło mi o wybór specjalności, studiów II stopnia, już poprawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 To tak jak wyżej. Jeśli obie specjalności Cie interesują to sprawdź gdzie masz większe szanse rozwojowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...