oliq Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Witam dzis udalo mi sie dostacna studia ,ale nie moge znalezc swojego swiadectwa dojrzalosci czas na doniesienie go mam do 22 wrzesnia czy jesli pojde do szkoly to dostane orginal kopie cokolwiek? Czy jesli bedą mi wysylac z gdanska to sie doczekam czy nie zdarze? Co mam zrobic w takim wypadku czy uczelnia potrzebuje koniecznie orgnial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Uczelnia potrzebuje oryginał ale z uczelnia można się dogadać. Może pójdą CI na rękę. Zgłoś problem do uczelni i jedz do swojej szkoły, zadzwoń też do OKE. Powinni pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliq Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Niestety w szkole moge sie dogadac dopiero jutro o 11 ,a oke nie odpowiada o tej godzinie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliq Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Czy mam wypelnic wniosek o duplikat czy poczekac az jutro sie do nich dodzwonie slyszalam ze na duplikat czeka sie okolo miesiaca to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Tak to może być prawda, poczekaj do jutra i zadzwon tam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...