rogue Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Cześć. Mam takie pytanko, które nie wiem jak ugryźć. Dostałem miejsce w akademiku i w piśmie jakie przyszło z uczelni jest napisane, ze mam czas wprowadzić sie do 5 października, ale kilka linijek wcześniej wspomniane zostało coś o czasowym zameldowaniu i zabraniu ze sobą nocnego ekwipunku (pościel, poduszki i pidżamka). I teraz nie wiem czy ja mogę pojechać do akademiku, wybrać pokój i wprowadzić sie kilka dni później, czy zostawić te rzeczy, które wymieniłem wczesniej aby bylo wiadomo, ze to mój pokój czy może od razu ze wszystkim się wprowadzić? Jezeli ktos miał doświadczenie z tym bądź coś wie na ten temat to bardzo proszę o odpowiedź. KUL, akademik na ul. Konstantynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Musisz jechać do Akademika do 5 października gdzie dostaniesz przydział pokoju i wówczas zostanie wpisane, że to Twój pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...