Lilou Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Witam, w sem letnim 2017r. bede powtarzac 4 semestr z powodu niezaliczenia 2 przedmiotów ( 9pkt ECTS) a za 2 tygodnie od pazdziernika zaczyna drugi kierunek na innej uczelni.Stad moje pytanie, czy w związku z tym,ze na tamtej uczelni bede powtarzac semestr, a pozniej chce ten kierunek dokonczyc bo szkoda mi tych zaliczonych juz 3 sem. Czy bedę musiał płacic za studia na nowym, drugim kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Nie rozumiem, dlaczego miałbyś płacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilou Opublikowano 18 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Z tego co wiem nie ma opłat za studia na drugim kierunku, ale na pierwszym kierunku nie jestem na czysto, bedę powtarzać i stąd mam wątpliwości czy na pewno nie będę musiał płacić za ten drugi, który rozpocznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 W dalszym ciagu nie wiem co ma wspólnego powtarzanie z płatnością za nowy kierunek? Na starym kierunku będziesz musiał płacić za powtarzane przedmioty i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...