kulozik Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 cześć wszystkim od października zaczynam ostatnie pół roku studiów logistyki i mam pytanie. Zastanawiam się nad sprawdzeniem swoich sił w edukacji innych w zakresie logistyki, np. w jakimś technikum logistycznym. W związku z czym muszę robić jeszcze studia lub kurs z pedagogiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Po co robić technikum logistyczne po studiach? TO nic nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulozik Opublikowano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 wybaczcie nie sprecyzowałam, chodziło mi to, że to ja będę nauczać innych w zakresie logistyki i czy do tego potrzebne są studia/kurs/podyplomowe z pedagogiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Obawiam się, że może być wymagane przygotowanie pedagogiczne, najlepiej będzie jak zorientujesz się w wybranej szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Szkolenie pedagogiczne jest wymagane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...