Maka98 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam wszystkich! Nazywam się Monika i właśnie zaczęłam klasę 3 LO na profilu humanistycznym. Przede mną bardzo ważne zadanie: wybór dalszej ścieżki kształcenia. Nie ukrywam, że mam niemały mętlik w głowie dlatego właśnie założyłam konto na tej stronie. Liczę na Wasze porady, zdania na temat kierunków studiów i podpowiedzi co polecania/odradzanie z kierunków humanistycznych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Hej, jasne zapraszamy do dyskusji w odpowiednich działach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleda Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 No nie wiem czy dobrze robisz ale to jest do obgadania w innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Dobrze robi jesli wie czego chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kat456 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 A co Cię interesuje, masz jakieś pasje? Może uda Ci się połączyć jedno z drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ale to nie dyskutujemy w tym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...