Łukasz Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 To po co pchać się na studia? Zrobić zawód techniczny one są dobrze płatne i iść do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Pracuje caly czas + zarabiam z hobby i z tym wiaze przyszlosc. Troche zawalilem edukacje zrobilem mature a studia tak naprawde robie po to zeby zrobic. W razie czego ubezpieczenie, znizki, poznam ludzi itd itp a glownie to rodzice zaganiaja zebym jednak cos skonczyl. Bo szczerze z zadnym kierunkiem nie wiaze przyszlosci ewentualnie ta informatyka z tym ze nie jestem w stanie tego ogarnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Zastanów się czy to ma sens. Wiele osób w takich sytuacji po roku na studiach rezygnuje widząc ile to wysiłku kosztuje który może nie przełożyć się w żaden sposób na Twoja przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Poki co nie mam wyjscia bo jest nacisk ze strony ojca ktory mowi ze mam skonczyc byle co i go to nie interesuje co i w jakim czasie ale ze studia mam zrobic... Duzo rowiesnikow tez mi mowi zebym cos skonczyl. Wiekszosc ludzi ktorych znam po studiach robi calkiem co innego . Ze swoich znajomych / rowiesnikow nie znam ani jednej osoby ktora wiaze przyszlosc ze studiami i ktora studiuje z wlasnego wyboru takze smiech na sali. Cos robic musze tylko nie wiem co poza ogolniakiem i kursem na wozki widlowe nie mam nic. Prace mam + hobby z ktorego tez sa pieniadze i z tym wiaze przyszlosc. Napewno mam zamiar szkolic jezyk angielski i zrobic jakies certyfikaty. Studia o tyle mnie ratuja ze ubezpieczenie, znizki oraz lepsza stawka na godzine w roznych pracach...zus itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Zupełnie nie rozumiem takiego podejścia bo z takim podejściem ciężko skończyć studia. Faktycznie uczelnia prywatna trochę Cie ratuje że względu na dostosowanie poziomu trudności do studenta. Jeśli bedziesz uczyć się systematycznie to powinieneś zaliczyć takie studia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...