getter Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witam na wstepie odrazu mowie ze mam 22 lata tak wyszlo nie inaczej planuje isc na WSB Szczecin zastanawiam sie nad zarzadzaniem i kierunek logistyka. Zarzadzanie w Szczecinie robi kazdy najbardziej oblegany kierunek. kierunek logistyka w sumie tez... Nie wiem na co isc. Marzenia zainteresowania Informatyka. Ogranicza mnie praca i duze braki matematyka fizyka. Pracowalem rok jako sprzedawca w sklepie odziezowym nie byle jakim, zwolnilem sie teraz jestem znowu w odziezowce ale zrobilem progress duzo duzo lepsza marka umowa o prace itp... hobby dj muzyka produkcja muzyki imprezy organizacja cos w ten desen... Jakie studia moga byc dla mnie dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 To co obecnie robisz jest mało związane ze studiami. To Ty musisz wiedziec co Cię kręci i co będzie dla Ciebie lepsze. Nikt na forum tego nie wie. Z dwóch kierunków studia z zarządzania i logistyki można odnieść wrażenie, że ta druga daje szersze możliwości zatrudnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Na chwile obecna kierunek logistyka bedzie dla mnie najlepsza opcja a w przyszlosci sproboje swoich sil na Informatyce. Jak skutecznie przygotowywac sie na studia informatyczne? Nadrobic braki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 głównie matematyka i to na rozszerzeniu, z resztą można sobie poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Rozumiem, a czy orientujesz sie moze jak to wyglada ze studiowaniem dwoch kierunkow na wsb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 możesz studiować tylko nie zawsze ma to sens. Kiedy łączysz np. logistykę z filologią to tak. A po co Ci dwa różne dyplomy. WSB daje często rabaty na 2 kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Z wsb jedynie interesuje mnie kierunek logistyka i zarzadzanie i tez sie tam wybieram mam blisko znam tam sporo ludzi takze jest dla mnie to pewne miejsce. Szkoda ze w moim miescie nie ma studia.net/informatyka na WSB. Co bys polecil do tej logistyki jakies kursy szkolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 języki bym polecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Napewno zabieram sie za angielski i chyba wybiore sie do jakiejs szkoly. Generalnie nie wiaze przyszlosci ze studiami jak juz mowilem prawnikiem lekarzem architektem nie bede...skonczyc cos bym chcial. Robie muzyke gram z tego sie utrzymuje i z tym wiaze przyszlosc. Studiow pod tym katem zadnych nie ma a jak sa to Warszawa i smieszna realizacja ktora i tak nic nie daje. Zastanawiam sie czy nie lepiej rok czasu sie pouczyc na wlasna reke i za rok pojsc na informatyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 moim zdaniem na pewno lepiej rok przeczekać niż za rok zmieniać. Masz czas możesz się poduczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ok przemysle temat na powaznie. Bo jednak wole informatyke na ZUT niz logistyke na wsb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 przemyśl to jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Chyba poczekam rok i bede sie uczyl matematyki i wybiore informatyke zut zaocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 to dobra opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Faktycznie może lepiej poczekaj, bo pójdziesz teraz na logistykę i będziesz musiał płacić za studia tylko po to aby po roku z nich zrezygnować, to tak trochę nie za fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Decyzja podjeta studia w tym roku odpuszczam. Pracuje 15 dni w miesiacu po 12h. Czy w rok czasu dam rade przygotowac sie na studia informatyczne? Nie jestem az tak zielona osoba bardziej mi chodzi wlasnie o przedmioty typu matematyka/fizyka myslalem o korepetycjach. Zamiast wydawac pieniadze na logistyke zaoczna to lepiej wziac korepetycje a za rok pojde na informatyke zaocznie (podobno latwiej) ale zaoczna w mojej sytuacji i tak jest wskazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 tak, powinieneś dać radę, przyłóż się do matmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Tak korki to dobry pomysł, kursy odradzam, nie ma to jak nauka 1 na 1:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 korki powinny być lepsze niż kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam przemyslalem przedyskutowalem temat i jednak poddaje sie z ta informatyka... przejrzalem ta matme itp itd porozmawialem ze starszymi znajomymi przyjaciolmi nic z tego kompletnie nie rozumiem i szczerze nie moge na to patrzec tak wiec moze kiedys... Tymczasem wybiore cos na WSB Szczecin zaocznie kierunki: Bezpieczeństwo w biznesie i administracji Finanse i rachunkowość Prawo w biznesie Turystyka i rekreacja Zarządzanie Pedagogika Psychologia w biznesie i kierunek logistyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 To chyba kierunek logistyka wydaje sie najlepszym wyborem ale tam tez duzo matematyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Witam ponownie nie chce robic smietnika na forum wiec napisze w tym temacie. Czy orientuje sie ktos gdzie jest najlepsze zarzadzanie, kierunek logistyka oraz informatyka w Szczecinie? Mowa o formie niestacjonarnej. Rozumiem ze najlatwiejsze bedzie zarzadzanie -> kierunek logistyka -> informatyka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Co masz na myśli pisząc najłatwiejsza? Dla każdego co innego jest łatwe i trudne. Co do uczelni. Pewnie w formie niestacjonarnej najwyższy poziom będą miały uczelnie publiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Szczerze nie wiem czy studia sa dla mnie... Zawsze bylem slabym uczniem. Matematyka, fizyka cienizna. Dlatego tez o informatyce moge pomarzyc... Zarzadzanie z tego co wiem kazdy glupi zdaje, z kierunek logistyka podobnie ale na uniwerku szczecinskim nie wiem jak z wsb. Duzego pola do popisu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...